Målsättningar

Sol och regndroppar

Webmaster med högskoleexamen inom Informatik – 2022 & Filosofie Kandidatexamen – 2023

Maria Anderson – webMADster – Madilly Art & Design

Livet är inte en motorväg som går från A till Ö, utan snarare en slingrande skogsstig med fullt av villospår längs vägen. Några är värda att pröva medan andra går oss obemärkta förbi. Som ung kände jag aldrig något behov av att studera på högskola. Jag ville leva livet och känna fartvinden i håret. Så småningom saktade livet in, man bildade familj och så började man sakna det som en gång var ett liv fullt av möjligheter.

Vägval

Hösten 2020 började jag studera informatik på Högskolan Väst i Trollhättan. På denna webbsida, vill jag presentera några av de saker jag skapat och lärt mig. Samtidigt vill jag visa hur jag löst de motgångar jag stött på längs vägen.

Att välja att studera på högskola senare i livet, har för mig varit ett livsbejakande. Det har också varit en inspiration då jag alltid är full av nyfikenhet och lusten att lära mig nya saker!

Vad vill jag göra med mitt liv nu när jag tagit min fil.kand. Examen? Jag känner mig redo för nästa fas i livet. Det kan mycket väl bero på dig som läser detta, vad jag gör härnäst!

Målsättning

Min målsättning är att börja jobba med något som intresserar och engagerar mig. Jag vill få kreativt utrymme samtidigt som jag vill fortsätta på den IT-tekniska bana jag gett mig in på. En stor del av det som driver mig är lusten att fortsätta fördjupa mina kunskaper.

Som person är jag lätt att ha att göra med. Med en lagom dos humor engagerar jag mig för mina medmänniskor, men på ett inte allt för påträngande sätt. Det händer ofta att jag sätter arbetet före relationer med medarbetare. Detta kan vara till fördel när man närmar sig en deadline och måste arbeta effektivt. Det jag brinner för är att pröva nya sätt att göra saker och lära mig nya tekniker. Men jag känner även trygghet i rutiner och invanda mönster. Att stötta andra runt mig i att lära sig mer, är något jag gärna gör. I en eventuell konflikt är det inte mig du finner i centrum. Däremot är jag ofta bestämd om det är något jag vet är rätt eller fel.

Kanske är det just du som läser detta, som kan erbjuda ett jobb där jag kan fortsätta utvecklas? Helst tillsammans med andra, samtidigt som jag får bidra med mina kunskaper och förmågor på bästa sätt.

Denna sida är under ständig utveckling och kan förändras utan förvarning. Uppdateringar och förbättringar sker löpande i mån av tid.