Målsättningar

Webmaster med högskoleexamen inom Informatik – 2022 (Kandidatexamen – 2023)


        

Detta är en bild av mig i gråskala.

webMADster – Madilly Art & Design

Sedan hösten 2020 studerar jag Informatik på Högskolan Väst i Trollhättan. På denna webbsida vill jag presentera några av de saker jag skapat och lärt mig, samt visa på hur jag löst de motgångar jag stött på längs vägen.

Livet är inte en motorväg som går från A till Ö, utan snarare en slingrande skogsstig med fullt av villospår längs vägen. Några är värda att pröva medan andra går oss obemärkta förbi. Som ung kände jag aldrig något behov av att studera på högskola. Jag ville leva livet och känna fartvinden i håret. Så småningom saktade man in, bildade familj och så började man sakna det som en gång var ett liv fullt av möjligheter.

Att välja att studera på högskola senare i livet, har för mig varit ett livsbejakande fullt av nyfikenhet och lusten att lära mig nya saker!

Vad jag vill göra med mitt liv efter att jag skrivit min C-uppsats, tagit min kandidatexamen och blivit redo för nästa fas i livet, ja det kan mycket väl bero på dig som läser detta! Att börja jobba med något som intresserar och engagerar är mitt mål. Kanske just du är den som kan erbjuda ett jobb där jag kan fortsätta lära mig och utvecklas tillsammans med andra samtidigt som jag kan bidra med mina kunskaper och förmågor på bästa sätt?