Webdesign

I kursen CMS201 var vår examinerande uppgift att arbeta gentemot en kund, eller tilltänkt kund, och designa en webbsida utefter dennes behov och önskemål. För att göra detta skulle vi jobba med UX design, mockups i adobe XD eller för hand och sedan bygga sidan med hjälp av WordPress och bland annat Elementor. Vi designade även en samling instruktioner till hur kunden på ett enkelt sätt själv sedan skulle kunna hantera sin nya webbsida.

Web design av någon som verkligen bryr sig!

Tack så hjärtligt mycket Maria för hjälpen att andas liv i min online tillgänglighet. Du gav mig en rejäl push att börja om igen efter pandemin. Jag kan inte utrycka mig nog att säga hur mycket din erfarenhet och vilja att forma exakt den tonen jag letade efter till en webbsida. Jag rekommenderar dig med glädje till alla som behöver en webb designer som ger 100% av sig själv och bryr sig om varenda detalj. Det är så underbart att du arbetar från hjärtat. Jag skulle aldrig ha haft en WordPress sida utan din enorma hjälp!

Portfoliosidan nedan är en prototyp framställd i Adobe XD. Den skapade jag som examinerande uppgift i kursen DPD200, i Adobe XD.

…sen måste man ju få ha lite kul ibland…

Kortfilm producerad av mig i kursen MFW110

Allt man behöver:

  • Mobiltelefon
  • Shotcut
  • Audacity