Spelutveckling

I veckan som var, lyckades jag lösa en liten och irriterande men egentligen ganska enkel sak som hände vid målgången i Sunflower Farm Race. Det var så enkelt som Mathfloor. eller Mathf. som jag missat att lägga till vid tidräkningen! Jag vill ju inte att minuterna ska kunna rundas av uppåt i resultatet! Då jag Spelutveckling

Beställningsjobb

För ett par veckor sedan fick jag faktiskt en beställning på ett jobb, fast tyvärr inget IT-relaterat. Jag ska porträttera två syskon i valfri teknik. än så länge har jag gjort enbart gjort en enkel skiss, men jag tror att jag kommer välja att arbeta i akvarell. Tavlan med solrosor i akryl som jag sålde Beställningsjobb

Nybliven webmasters blogg

Utbildning och jobb: Från och med idag kommer jag minst en gång i månaden att skriva lite här om allt möjligt som jag gör, både på fritiden och yrkesmässigt. Först vill jag skriva om lite i svårigheter jag stött på som nyutbildad. Praktik: De allra flesta som anställer efterfrågar erfarenhet, så utan erfarenhet är det Nybliven webmasters blogg